ZVIJEZDA 'STRIPTIZA'

Senzacija u zelenom: Demi Moore u ovom izdanju ukrala je svu pozornost

22.03.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Ovogodišnja sezona nagrada još uvijek nije završila u Hollywoodu. Na novom izdanju dodjele The Fashion Trust US Awards i među brojnim zvjezdanim uzvanicama, posebnu pozornost imala je 60- godišnja Demi Moore u društvu kćeri Scout

Poznati dvojac na dodjeli je servirao upečatljiva izdanja u znaku haljina vibrantnih boja. I dok se 31- godišnja Scout opredijelila za drapiranu, ružičastu haljinu s izazovnim dizajnom dekoltea, njezina 60- godišnja majka bila je magnet za poglede u fluorescentno zelenoj haljini, dužine do koljena.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

Opuštenog kroja i po uzoru na popularne modele slip kroja iz 90-ih, ova haljina suptilno je naglasila figuru zvijezde ‘Striptiza’, dok je senzualan dojam postignut materijalom tila.

Upečatljivu nijansu zelene istaknula je i dodatkom ručne torbice, da bi cjelokupno izdanje zaokružila crnim komadima u znaku raskošnog kaputa od krzna i klasičnog para salonki u špic.   

Pojavljivanje na spomenutoj dodjeli nagrada za zvijezdu filma ‘G.I. Jane’ uslijedilo je nakon obiteljske proslave 68. rođendana bivšeg supruga i oca njezine djece, Brucea Willisa.