IZGLEDA SENZACIONALNO

Chic prva dama: Melania Trump pokazala kako se nosi najpoželjnija nijansa ove sezone

14.04.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Elegantna Melania Trump uvijek je na ljestvicama najbolje odjevenih dama, pa svaki njezin outfit ne može proći nezapaženo

Nekadašnja manekenka jako dobro zna što joj dobro stoji, pa ne odstupa od svog ženstvenog i profinjenog stila koji ističe njezinu besprijekornu figuru.

Atraktivna Slovenka plijeni poglede gdje god da se pojavi, a uvijek bira krojeve i stilove koji laskaju njezinoj zavidnoj liniji.

Budući da je ovogodišnje tradicionalno uskršnje događanje na travnjaku Bijele kuće pod nazivom 'Egg Roll', odnosno kotrljanje jaja, otkazano zbog pandemije koronavirusa koji je paralizirao svijet te se brzo proširio i po SAD-u, Melania je snimila video u kojem djeci čita uskršnju priču 'The Little Rabbit'.

'Nadam ste da ste lijepo proslavili ovaj blagdan. Pazite na sebe i druge i sretan Uskrs', na kraju je poručila uvijek sjajno odjevena supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: MIKE THEILER / POOL

Lijepa brineta ponovno je održala modnu lekciju odlučivši se za monokromatski stajling u idealnoj proljetnoj boji - zelenoj, koja je ove godine veliki hit.

Haljine košulje doista su neprolazan modni komad, a to je ponovno dokazala i lijepa Slovenka rođena u Sevnici.

Melania je klasičnu haljinu košulju s našivenim džepovima začinila efektnim remenom u istoj nijansi smaragdnozelene s uzorkom reptila, a ovaj stajling, kojem je teško pronaći manu, upotpunila je svojim zaštitnim znakom seksi stileticama zmijskog uzorka.

Da se radi o modelu haljine kojim nikad ne možete pogriješiti, dokazala je i prošle godine, kad je na tradicionalnom druženju na travnjaku Bijele kuće nosila fantastičnu haljinu košulju u svijetloplavoj boji (Michael Kors), uparivši je s nude balerinkama Christiana Louboutina.