ZNA HAILEY BIEBER

Izdužuju figuru i čine nas vitkijima: Ovo su jedine traperice koje će vam trebati ove jeseni

24.09.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Manekensku zvijezdu Hailey Bieber fotografi prate u stopu, a mlada ljepotica koja dolazi iz slavne obitelji Baldwin, među najutjecajnijim je modnim influencericama

Mlada Amerikanka plijeni poglede gdje god da se pojavi, a njezin je stil prepun trendovskih komada koji vrlo brzo postanu ultimativni hit.

Uz Kendall Jenner, Sofiju Richie i sestre Hadid, pripada novoj generaciji it djevojaka koje često diktriraju nove trendove pa ono što one nose začas preplavi gradske ulice. Zgodna Hailey Bieber, supruga pop zvijezde Justina Biebera (26), svoju popularnost duguje društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja koji pozorno prate njezine modne eksperimente.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hailey svoje svakodnevne outfite ne može zamisliti bez nekoliko ključnih komada poput traperica, tenisica ili sportskih hoodieca.

Uvijek spremna za modne igre, 23-godišnja trendseterica složila je još jednu odličnu kombinaciju zbog koje su je pratili mnogi zadivljeni pogledi.

Manekenka i model je spojila udobne traperice visokog struka i ravnih nogavica s ukrasnim prorezom s potpisom Levi'sa, kratki top i kožnu biker jaknu, a ovo izdanje koji bi moglo bez problema proći i za neku večernju prigodu, začinila je gležnjačama na petu šiljastih vrhova kakve su ponovno hit i ove sezone.

Ležerno podignuta kosa i crna maska koja je u Kaliforniji obavezna i na javnim površinama, zaokružili su ovo rokersko izdanje Hailey Bieber.

Inače, poznati se par tajno vjenčao 2018. godine nakon čega su, godinu dana kasnije, isto ponovili pred 150 uzvanika.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia