PROVJERENA FORMULA

Izdanjima najmoćnije žene modnog biznisa uvijek dominira ovih pet komada

28.09.2023 u 14:20

  • +2

Pariška izdanja Anne Wintour

Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VENDETTA / BACKGRID / BACKGRID USA / MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tjedni mode u svjetskim prijestolnicama gotovo su nezamislivi bez Anne Wintour, stoga ne čudi da se ovih dana nalazi u Parizu gdje se trenutno odvija novo izdanje Tjedna visoke mode

Pohodeći revije 73- godišnja urednica američkog Voguea nije promaknula objektivima street style fotografa, a tom prigodom osvanula je u izdanjima tipičnim za svoj prepoznatljivi stil odijevanja.

Kao što je godinama vjerna klasičnoj bob frizuri oštrog reza, Wintour je na jednak način privržena određenim modnim komadima. Slučaj je to s modelima dugih haljina upečatljivih printova, koji suptilno naglašavaju liniju tijela, kao i kaputima statement izgleda u pogledu boja, uzoraka i materijala.

Upravo ova dva komada, uz neizostavne crne sunčane naočale i ogrlice od šarenih kristala, činile su okosnicu njezinih izdanja u francuskoj prijestolnici mode, a i ovoga puta kombinirala ih je s omiljenim kožnim čizmamama.

Riječ je o modelu s potpisom Manola Blahnika, kojeg posjeduje u mnoštvo verzija i nosi dugi niz godina. Krasi ga stabilna blok peta u visini od deset centimetara, a na ulicama Pariza i ovoga puta isfurala je verziju s uzorkom zmijske kože.