POPUT SERENE WILLIAMS

Izdanje ove mladenke u tenisicama starima 49 godina oduševilo je žene diljem svijeta

16.06.2021 u 13:23

Bionic
Reading

Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a isto se može reći i za njihov odabir obuće. Trend udobnih odjevnih komada i obuće, a koji je doživio modni procvat zahvaljujući globalnoj pandemiji, uspio se uvući i u svijet vjenčanja

Godine 2017., jedna od najboljih tenisačica svijeta Serena Williams izrekla je sudbonosno 'da' partneru Alexisu Ohanianu, a više od vjenčanice prisutne i javnost oduševila je netipičnim odabirom obuće za svečani dan u New Orleansu.

Njezin odabir pao je na posebnu verziju kultnih Cortez tenisica brenda Nike a ovaj prepoznatljivi model tenisica, koji je svjetlo dana ugledao prije 49 godina, sada je za ceremoniju vjenčanja odabrala još jedna mladenka.

Nakon što su svjetlo dana na Instagramu ugledale svadbene fotografije španjolke imena Carmen i njezinog partnera Iniga, brojni nisu krili oduševljenje viđenim.

Svoju jednostavnu vjenčanicu s dugim plaštom mladenka je, baš poput Serene, odlučila nositi uz par klasičnih Cortez tenisica brenda Nike, a njezine fotografije na kojima vozi bicikl dok joj partner pridržava šlep ubrzo su postale hit.

Tenisice, međutim, danas nisu jedini netipičan odabir mladenki. Sudbonosno 'da' brojne su odlučile izreći u ravnim sandalama, gležnjačama, kao i espadrilama na punu petu.