SVE JE ZASJENILA

Izdanje o kojem se govori: Dua Lipa otkrila figuru u najodvažnijoj haljini do sada

10.07.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Svjetska promo turneja jednog od najiščekivanijih filmova ljeta u punom je zamahu. Predvođena Margot Robbie, ekipa filma ‘Barbie’ ovog je vikenda prodefilirala ružičastim tepihom u Los Angelesu, a za izdanje o kojem se najviše govori pobrinula se pop zvijezda Dua Lipa

Osim što u filmu ‘Barbie’ Grete Gerwig nastupa kao jedna od mnogobrojnih glazbenih imena koja su sudjelovala u stvaranju njegovog soundtracka, jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice dobila je priliku i zaigrati u najiščekivanijem filmskom projektu ljeta - ako ne i godine.

Na svjetskoj promo turneji filma 'Barbie' do sada smo svjedočili brojnim zadivljujućim izdanjima njegove glavne junakinje, Australke Margot Robbie, u potpunosti inspiriranim najpoznatijom lutkom na svijetu, no na ružičastom tepihu u Los Angelesu svu pozornost ukrala je 27- godišnja zvijezda albanskog podrijetla.

Navedeno je postigla pojavom u pripijenoj haljini od svjetlucave, mrežaste tkanine srebrna sjaja koja je posebno laskala njezinoj preplanuloj puti, ali i uspjela otkriti da ispod nje nosi samo bijele tange s visokim izrezom.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Ovu modnu priču srebrnog sjaja s potpisom talijanske Bottega Venete podebljala je i dodacima. Njezin odabir činila je jednostavna dijamantna ogrlica, holografski srebrne štikle i viseće naušnica, a kao za njezina brojna izdanja do sada i za ovo se pobrinuo Lorenzo Posocco, talijanski stilist s londonskom adresom.

Odvažnom kreacijom na premijeri filma ‘Barbie’ u Los Angelesu brojne je podsjetila na kultno izdanje kolegice Rihanne stvoreno za dodjelu nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku održanu 2014. godine.

Modna ikona s Barbadosa tada se na crvenom tepihu pojavila u mrežastoj haljini s pripadajućom maramom i rukavicama, stvorenom od 216 tisuća kristala Swarovski. Za nju se pobrinuo američki dizajner Adam Selman, danas kreativni direktor Rihannine linije donjeg rublja Savage x Fenty.