PIŠI, FOTKAJ I OTPUTUJ!

Izabran najbolji putopis

12.10.2009 u 17:31

Bionic
Reading

Natječaj za čitatelje tportala Piši, fotkaj i otputuj! i službeno je završen odabirom pobjedničkog putopisa

Čitatelji tportala ponovo su se potrudili dočarati nam destinacije koje su posjetili proteklih mjeseci, a sudeći po pristiglim putopisima, najviše su ih privlačila daleka i egzotična odredišta poput Kambodže, Tajlanda, Burme, Indije i Kine.

Pobjednica natječaja u kojem smo tražili najboljeg autora putopisa s fotografijama je autorica putopisa Burmanski dani, Ana Grubanović, koja je najbolje dočarala svu ljepotu te egzotične destinacije. Zahvaljujući svom doživljaju Burme koji je podijelila s posjetiteljima tportala, osvojila je vikend-boravak u Berlinu za dvije osobe. Aranžman u organizaciji e-toursa uključuje dvije povratne zrakoplovne karte i smještaj u hotelu s tri zvjezdice u Berlinu.

Utješne nagrade tportala i Continental filma dobili su Majda Praiz, Goran Popović, Josip Božić, Danijela Perković i Nataša Velenik

Zahvaljujemo i ovaj put našim čitateljima na velikom interesu koji su pokazali šaljući nam putopise i fotografije sa svih strana svijeta, uz koje ćemo lakše podnijeti i barem nakratko potisnuti tmurno vrijeme i krizne poreze.