PIŠI, FOTKAJ I - DOŽIVI FRANCUSKU!

Izabran najbolji putopis

  • Autor: G. R.
  • Zadnja izmjena 12.10.2009 12:42
  • Objavljeno 10.03.2009 u 14:59
pariz

pariz

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Natječaj za čitatelje tportala 'Piši, fotkaj i – doživi Francusku!' i službeno je okončan odabirom najboljeg

Pobjednica natječaja 'Piši, fotkaj i – doživi Francusku!' je autorica putopisa 'Dobro došli u Sankt Petersburg' Janja Savić koja je najuspješnije dočarala svoje putovanje i upoznala nas s tim 'najeuropskijim ruskim gradom', jednako dobro riječima i slikom. Zauzvrat će imati priliku uživati u trodnevnom boravku u Parizu u terminu po izboru. Aranžman uključuje dvije povratne zrakoplovne karte i smještaj u hotelu u Parizu, posjet pokrajini Champagne te smještaj u hotelu u Reimsu.

Ostale tri nagrade, poklon-pakete Generalturista, Pommeryija i tportala dobili su Krešimir Golubić, Ante T. Vlašić i Sandra Hudina, dok će posebnu nagradu tportala dobiti Želimir Černelić

Zahvaljujemo našim čitateljima na velikom interesu koji su i ovaj put pokazali. Na našu adresu pristigli su brojni zanimljivi putopisi i fotografije doslovno iz svih krajeva svijeta. Nadamo se da su njihove priče pobudile želju za putovanjem i upoznavanjem novih kultura i krajeva.

Nagrade su osigurali tportal.hr, Generalturist i Pomerry šampanjac

Detaljnije informacije o uvjetima obavezno pročitajte u pravilniku natječaja

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: Promo fotografije / Autor: Generalturist

Generalturist

Generalturist je vodeća i najstarija putnička agencija u Hrvatskoj koja, od 1923. godine otkada postoji, turizam oplemenjuje novim trendovima. Na vrh regionalnog turoperaterstva Generalturist svrstavaju visoki standardi poslovanja te besprijekorna usluga.

Skoro cijelo stoljeće, Generalturist ustrajno i uspješno egzistira kao lider u agencijskom poslovanju: glavni je organizator privatnih i poslovnih putovanja te najpouzdaniji pružatelj on-line putničkih usluga. Uslijed razgranatog poslovanja, izgrađena je mreža partnera diljem svijeta te Hrvatske u kojoj, samo unutar zemlje, funkcionira više od 250 subagenata te 15 Generalturistovih poslovnica. Svojim glavnim zadatkom Generalturist smatra zadržavanje postojećih visokih kriterija poslovanja te obogaćivanje istih novim proizvodima među kojima su i specijalizirana putovanja te taylor-made dizajnirani itinereri.

 

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Pommery

Tijekom godina velike kuće koje proizvode šampanjce, stvorile su svoj svijet. Da bi šampanjac postao umjetničko djelo potrebno je nešto više od osobina koje odlikuju svaku kuću šampanjca: rafiniranost, točni precizni standardi i tradicija.
Kuća Pommery upravo je u tom segmentu učinila iskorak - umjetnost 'pravljenja vina' i umjetnost življenja, dva su sastojka koja šampanjac čine šampanjcem Pommery: lagan, delikatan i živahan.

Šampanjska kuća Vranken Pommery ostala je do današnjeg dana odana kredu Madame Louise Pommery 'La qualité d’abord! (Kvaliteta povrh svega!)'. Pommery šampanjac je izraz za stil, a on potječe od njihovog stava o poštivanju vina. Od samih početaka, Pommery šampanjci su vjerni svojem motu: 'nikad ne imitiraj nikoga, uključujući i sebe', zato su i danas zadržali svoj živahan duh, sklonost riziku i osjećaj za svečanost. Pommery šampanjci veličaju ljepotu današnjice, koja želi dobrodošlicu onom što dolazi sutra.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi