JEDINSTVENA PRILIKA

Izabel Kovačić servirala crno-bijelu eleganciju na crvenom tepihu u Veneciji

02.09.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Film 'Ferrari' ovog je tjedna imao svjetsku premijeru na jubilarnom izdanju venecijanske premijere, a na njoj se uz Tatjanu Jurić pojavila još jedna poznata Hrvatica

Uz domaću voditeljicu Tatjanu Jurić, poziv brenda Armani Beauty da se pojavi na crvenom tepihu premijere filma 'Ferrari' nije odbila ni Izabel Kovačić.

Lijepa supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca tim je povodom plijenila elegancijom u crnoj haljini s detaljem spuštenih naramenica bijele boje.

Make-up u nude tonovima postignut je proizvodima Armani Beautyja, kao i glamurozni look Tatjane Jurić te večeri, a po pitanju stiliziranja crno-bijele kreacije, Izabel se vodila zlatnim modnim pravilom 'manje je više'.

Pažljivo isfeniranu frizuru oplemenila je parom naušnica koje su, uz jednako decentne narukvice, jedini dodatak njezina glamuroznog izdanja u Veneciji.

U haljini sličnog dizajna dekoltea, s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta, imala se priliku ugledati britanska miljenica Kate Middleton na londonskoj premijeri filma 'Top Gun: Maverick', kao i tajanstvena gošća te iste večeri na crvenom tepihu u Veneciji.