HIT U VENECIJI

Noćna mora stilista: Ove su dame na crvenom tepihu osvanule u istoj haljini

01.09.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Vrijedna 5000 eura, haljina iz pre-fall kolekcije modne kuće Saint Laurent postala je neočekivani hit na jubilarnom izdanju venecijanske Mostre

Tri uzvanice Filmskog festivala u Veneciji nenamjerno su se pobrinule da prva festivalska večer na crvenom tepihu postane nezaboravna, a sve zahvaljujući nošenju istog modela haljine.

U pitanju je kreacija modne kuće Saint Laurent, iz pre-fall kolekcije za aktualnu godinu – dužine do poda, sa srcolikim dekolteom dramatičnog izgleda i drapiranim rukavima preko laktova, spojenim sa strukturiranim gornjim dijelom.

Za nju se odlučila španjolska glumica Milena Smit, talijanska poduzetnica Cristina Fogazzi i jedna tajanstvena gošća, a svaka od dama stilizirala ju je na sebi svojstven način.

Cristina Fogazzi upotpunila ju je Chopardovim naušnicama od bijelog zlata i dijamanata a uz nju je uskladila sandale s otvorenom petom. Zlatne naušnice i narukvice odabrala je neimenovana gošća festivala, ostajući vjerna izvornoj stilističkoj zamisli brenda.

U suradnji sa stilistom Freddyjem Alonsom, španjolska glumica Milena Smit naglasila ju je kompletom nakita brenda Bulgari.