LJETNE RADOSTI

Izabel Kovačić ne skida osmijeh s lica, a sada znamo i zašto

07.07.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Ljeto nije ljeto bez modnih 'it' komada. Kako biste svoje ljetne dane provodili zaštićeni i ekološki osviješteni Lunilou je pripremio mala iznenađenja namijenjena malima i velikima. Dizajnerica brenda i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, preuzela je ulogu modela i predstavila svoje favorite iz ljetne kolekcije

Ekipa iz Luniloua predlaže prugice u kombinaciji sa slamnatim šeširima za potpuni doživljaj ljeta. Omiljene komade iz ljetne kolekcije prva je isprobala Izabel Kovačić koja je za potrebe mini kampanje razvukla široki osmijeh na lice i pozirala za kameru.

Nikada ne možete pogriješiti s prugama i najobičnijom kratkom majicom. Izuzetno udoban dizajn i luksuzno mekan 100% organski pamuk ono je što ovaj komad čini tako bitnim za vašu garderobu. Učinit će vašu jutarnju rutinu super jednostavnom i brzom jer ide baš uz sve.

Izabel Kovačić za Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Održivi dizajn je nešto u što ekipa iz lunilou ulaže jako puno truda. Pažljivo se dizajnira svaki komad kako bi bio najudobniji te kako bi omogućio jednostavnost pokreta i udobnost kretanja.

Ljetne radosti ne mogu proći bez lunilou kupaćih kostima pa tako na njihovoj stranici www.lunilou.com pronađite posebne popuste na upravu tu kolekciju.