LOŠ TAJMING

Ivanka Trump zbog haljine digla Ameriku na noge

30.01.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Odluka Donalda Trumpa o zabrani ulaska izbjeglica i državljana iz sedam muslimanskih zemalja u SAD izazvala je proteste i burne reakcije Amerikanaca, a mnoge je posebno razljutila njegova kći Ivanka Trump koja je u to vrijeme objavila fotografiju u srebrnoj dizajnerskoj haljini

Dok su građani diljem Amerike protestirali protiv odluke njezinog oca, Ivanka Trump je na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj dotjerana pozira sa suprugom. Ivanka je odjenula glamuroznu srebrnu večernju haljinu poznate modne kuće Carolina Herrera, vrijednu 35.000 kuna. Njezin je suprug Jared Kushner nosio smoking, a par se dotjerao za večeru u klubu Alfalfa.

Javnost je osudila Ivankinu nezainteresiranost za krizu u zračnim lukama koja je nastala nakon odluke njezina oca o zabrani ulaska izbjeglica i državljana iz sedam muslimanskih zemalja u SAD, a nisu je nimalo štedjeli u komentarima na društvenim mrežama.

Ogorčeni na Ivanku, mnogi su napisali da joj je haljina jednostavno ružna. Na Twitteru se razvila cijela polemika o njezinom potezu te su razočarani građani zaključili da bogata poduzetnica uopće ne živi u stvarnom svijetu i da bi se trebala sramiti. Drugi su možda zato pribjegli sarkastičnim porukama. Pohvalili su Ivankinu haljinu i objavili video petogodišnjeg dječaka koji se sastaje s majkom nakon što su ga zadržali u zračnoj luci. Dok se ona spremala za glamurozni izlazak, dječak je bio prisiljen čekati na odluku o dopuštenju ulaska u SAD.