SUPRUŽNICI U AKCIJI

Ivana i Goran Višnjić opet pokazali veliko srce

30.07.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Nakon humanitarne večeri u Los Angelesu na kojoj su Ivana i Goran Višnjič prikupili novac za Slavoniju, u njihovo ime manekenka Dinka Džubur novac je uručila obiteljima poplavljenih područja

Ivana i Goran Višnjić još jednom su pokazali koliko su veliki humanitarci. Iako zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći u nedavno potopljena sela u Slavoniji, u njihovo ime pomoć je dijelila Dinka Džubur, pišu 24 sata.

Nakon što su iz medija i od volontera saznali da novčana pomoć ne stiže do stanovnika koji su u poplavi izgubili sve, 41-godišnji Goran i tri godine starija Ivana donacije za Rajevo Selo odlučili su dijeliti na ruke, od kuće do kuće. Dvadesetosmogodišnja manekenka Dinka Džubur, hrvatski model i glumica s adresama u Los Angelesu i Australiji, u ime Višnjićeve fondacije Kino Croatia in LA obišla je 200-tinjak obitelji i svakom članu uručila 300 kuna.


Višnjićevi su prošlog mjeseca u Los Angelesu organizirali humanitarnu večer na kojoj su prisustvovali i glumci Marija Omaljev sa suprugom Mirajem Grbićem te redatelj Dalibor Matanić.

Osim 175.000 kuna za Slavoniju, filmaši su sakupili i 60.000 kuna za poplavljena područja u Bosni i Hercegovini.