PUN POGODAK

'It' haljinom Amal Clooney potvrdila je status modne ikone

22.03.2016 u 11:06

Bionic
Reading

Bilo da je na crvenom tepihu, večeri sa suprugom ili radi svoj posao, Amal Clooney izgleda besprijekorno, a osim što si lako može priuštiti dizajnerske krpice, jako ih dobro nosi i uvijek bira vruće trendove

Čak i kada je na ozbiljnim događanjima, Amal Clooney često zaobilazi ozbiljne modne kombinacije i detaljima poput dizajnerskih kompletića, cipela, ali i haljina, pokazuje da uživa u modi.

Supruga slavnog glumca sudjelovala je na jednoj međunarodnoj konferenciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali umjesto poslovnijeg odabira, plijenila je pažnju u lepršavoj haljini posutoj cvijećem
'It' haljina, od kroja do boja i uzorka, nosi ime Petra, a s potpisom je slavne Stelle McCartney

Iako je govorila o vrlo ozbiljnoj temi, ljudskim pravima, Amal je blistala u haljini od 7.500 kuna. Pravi proljetni uzorak s kontrastnim bojama i pasicom u struku koja ih razdvaja, uspješnoj odvjetnici stajao je kao saliven, a lepršavi kroj idealan je za njenu krhku građu.

??

Fotografiju objavljuje Amal Clooney (@amalclooney)


Poznata dizajnerica igru kontrastom iskoristila je i u plavo-ljubičastoj kombinaciji s printom koji više podsjeća na krugove, a tu je kreaciju u jednom TV showu nosila slavna glumica Dakota Johnson.