PREDMET ŽUDNJE

It cura današnjice prošetala se u kaputu u koji smo se zaljubili na prvi pogled

21.11.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Slavna članica klana Kardashian trenutno boravi u New Yorku te dežurne paparazze tradicionalno počasti zanimljivim modnim kombinacijama

U odlasku iz popularna njujorškog restorana Gemma, slavna Kendall Jenner pohvalila se novim parom tenisica Kanyea Westa stvorenih za brend Adidas. Model imena Yeezy Wave Runner 700s nedavno je pušten u prodaju i prognozira mu se jednako velik uspjeh poput prethodnih modela iz serije Boost.

Novom modelu tenisica 'it' djevojka današnjice pridružila je traperice retro kroja s potpisom njujorškog brenda Danielle Guizio, a u njezinom dnevnom outfitu istaknuo se upečatljiv primjerak kaputa s potpisom modne kuće Balenciaga.

Prema podacima modnih platformi Business of Fashion i Lyst, francuska modna kuća Balenciaga pod kreativnim vodstvom gruzijskog dizajnera Demne Gvasalije uspjela je ukrasti titulu najpopularnijeg brenda talijanskom Gucciju, a odjevni komadi, obuća i modni dodaci s potpisom Balenciage posljednjih sezona visoko kotiraju na listi zaljubljenica u modu.

  • +8
Balenciagine čizme na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Osim što ga odlikuje predimenzionirani kroj i karirani uzorak kao glavni hit sezone, upečatljiv Balenciagin kaput viđen na Kendall stiže s upečatljivim crnim gumbima, podstavljenim ramenima i neodoljivim ovratnikom nalik šalu.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je karirani uzorak nezaobilazan trend sezone, osim aktualne modne ponude u trgovinama, svakim danom dokazuju stajlinzi slavnih trendseterica i zvijezda ulične mode. Iako je svoje mjesto pronašao na gotovo svim odjevnim komadima, najpopularniji je u formi odijela koja inspiraciju crpe iz mode 80-ih i muškog stila odijevanja.

  • +3
Slavne dame u kariranim odijelima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Karirani uzorak, koji vuče korijene iz Škotske, s godinama staža na modnoj sceni stekao je titulu klasika i bez problema može izdržati preobrazbu iz dnevne u večernju varijantu. 

  • +23
Nosi se karirano Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo