JEDNA JE MAMA

Severina objavila video svoje mame: 'I dan danas strepi nad svakim mojim korakom'

15.05.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Povodom Majčinog dana splitska je pjevačica objavila video svoje mame Ane, pokazujući kako unatoč tome što je Severina već odrasla, ona i dalje strepi nad njom i njezinim nastupima

'Mama... i dan danas 'vrti prste' i strepi nad svakim mojim korakom… moja divna mama.' Riječi su to prepune emocija a koje je splitska pjevačica Severina napisala pored objavljenog videa, a koji prikazuje privatne trenutke iz njezinog obiteljskog doma, a u kojem je glavna zvijezda upravo njezina mama Ana.

Na snimci je Ana Vučković u prvom planu, dok sjedi u dnevnom boravku, s krunom na kojoj piše 'Happy Birthday', i ozbiljna lica gleda prema televizoru na kojem je, očito, neki od Severininih nastup.

U pozadini se čuje pjevačica kako izvodi svoj veliki hit 'Virujen u te', a Ana Vučković svaki njezin korak pomno prati i, baš kako je Severina napisala, vrti palčevima, strepeći hoće li nastup dobro završiti.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Severina nikada nije krila koliko je vezana uz svoju majku Anu, koja je uz nju bila u svim njezinim najtežim, ali i najsretnijim trenucima, a iako se trudila ostati po strani, daleko od svjetala reflektora, zbog kćeri je ipak pristala pojavljivati se na njoj važnim događajima i koncertima.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju

Severina i njezine sestre rano su ostale bez oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom je prilikom otkrila kako je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled.