DAN U RAJU

Isprobajte s Angelsicama besplatni ples oko šipke

17.09.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Zanimaju vas joga, radionice sirove hrane, ples oko šipke ili babywearing program, odnosno joga koja uključuje bebe u nosiljkama koje s majkama vježbaju? Sve to, ali i mnogo više moći ćete, i to besplatno, isprobati na Danu u raju s Angelsicama

Već tradicionalno događanje, Dan u raju s Angelsicama, održat će se 25. rujna u Angels Body and Emotions studiju u Zagrebu, a sve žene koje ga posjete imat će priliku besplatno isprobati neke od programa, kao i sudjelovati u radionicama. Cilj ovog događanja je promocija novih i zanimljivih rekreacija za žene kao i zdravog načina života, ali i poticanje ženskih druženja i promociju žena koje drže radionice.

Među mnogobrojnim radionicama ističu se ona sirove hrane Mihaele Devescovi, yoga i Angels Body and Emotions Classic program, koji objedinjuje meditativno vježbanje, ples i šipku. Posebno zanimljiv babywearing program, pod nazivom So You by Sonja Josifov, zasigurno će privući mnogo mama i njihovih beba, jer uključuje bebe u nosiljkama koje s majkama vježbaju jogu uz poneki plesni element.

Raspored programa i opis svih radionica može se pogledati i na službenim stranicama www.angels.com.hr