promo

Isplati se imati zdrave i bijele zube

20.09.2017 u 14:23

Bionic
Reading

Korištenjem posebnih Splat zubnih pasti mogu se učinkovito i sigurno izbijeliti čak i vrlo osjetljivi zubi te im pritom osigurati zdravlje i dugotrajnost

Prema većini istraživanja, među prvim stvarima koju primijetimo kod sugovornika uvijek su na vrhu liste zubi. Jer, osim što su odraz zdravlja i osobne higijene, oni su u osmijehu i najljepši ukras lica. Pod uvjetom, naravno, da su čisti i što bjeliji. Svjesna ove činjenice, tvrtka Splat proizvela je jedinstvene paste za zube koje uz pomoć desetak patentiranih spojeva i najučinkovitijih sastojaka iz prirode sigurno izbijeljuju prirodno tamnije zube jednako kao i one potamnjele od prekomjerne komnzumacije čaja, kave ili cigareta. Osim toga, redovitom upotrebnom Splat zubnih pasti uklanja se postojeći te sprječava nakupljanje novog zubnog plaka koji je također jedan od krivaca žućkaste nijanse vašeg osmijeha.   

Splat Blackwood pasta za zube ima dokazano izraženiji učinak izbjeljivanja u odnosu na druge zubne paste. Njezin je glavni aktivni sastojak ugljen breze koji izbjeljuje caklinu 2 nijanse u 4 tjedna prema VITAPAN ljestvici! Ugljen također upija mirise i uklanja mrlje ostavljajući osjećaj svježine i čistoće na zubima, dok ekstrakt smreke potiče zdravlje desni. Splat Blackwood ne sadrži: SLS, triklosan, klorheksidin, šećer ni fluor.

Ljudima s vrlo osjetljivom caklinom ne preporučuje se upotreba pasta za izbjeljivanje, već pasta za obnavljanje cakline. Ako želite izbijeliti zube a da vam oni ne budu osjetljivi, trebali biste koristiti zubne paste koje sadrže prirodne enzime i blage abrazivne tvari poput Splat White plus zubne paste čiji aktivni sastojci omekšavaju zubni plak i oblažu naslage koje su ga obojale, a okrugle čestice potom ga nježno uklanjaju s cakline. Za četiri tjedna upotrebe Splat White Plus zubne paste postiže se učinak izbjeljivanja od 1,5 nijanse na VITAPAN ljestvici!

Ukoliko pak želite brzo izbijeliti zube najbolje rezultate postići ćete s pastama kao što su Splat Extreme White koje sadrže vodikov peroksid ili druge izvore aktivnog kisika koji oksidiraju pigmente na zubima zbog čega oni nisu više žućkasti nego postaju snježno bijeli.

Ovaj način izbjeljivanja je iznimno efikasan jer je aktivni kisik vrlo reaktivan, no ovakve zubne paste agresivne su za caklinu i treba ih koristiti samo povremeno, odnosno u kombinaciji s onima za jačanje cakline poput Splat Biocalcium kako ne bi izazvale preosjetljivost. Za samo četiri tjedna svakodnevne upotrebe zubne paste Splat Extreme White postiže se učinak izbjeljivanja od čak 2,5 nijanse na VITAPAN ljestvici!

Splat paste za zube potražite u svim dm prodavaonicama, odabranim ljekarnama, biljnim drogerijama i trgovinama zdrave hrane te u web shopu www.svezazube.hr/webshop .