u duhu 80-ih

Irinu Shayk osvojile čizme koje su se vratile u modu na velika vrata

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.12.2020 13:27
  • Objavljeno 22.12.2020 u 11:06
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

U jeku pandemije koronavirusa ruska ljepotica Irina Shayk postala je nezaobilaznom pojavom na ulicama New Yorka, a svojim casual izdanjima redovito dokazuje vještinu i lakoću nošenja aktualnih modnih trendova

Nakon niza pamtljivih izdanja u kojima je posljednjih tjedana prodefilirala ulicama New Yorka, Irina Shayk ponovno briljira.

Tople i trendovske jakne ovoga puta zanemarila je u prilog nošenju klasične bajkerice, a njome je zaokružila kombinaciju maslinastozelenog kombinezona i visokih čizama zgužvanog izgleda.

  • +2

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Upravo navedeni model čizama, koji je veliku popularnost doživio 80-ih godina, ove sezone uspio je posebno zaintrigirati modnu javnost. Kao nezaobilazan komad u stajlinzima street style zvijezdi na Tjednima mode, nabrani modeli čizama ove sezone uspješno konkuriraju combat inačicama, kojima podjednako vrve police trgovina.

  • +11
  • +8

Street style izdanja s pariškog Tjedna mode

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoje izdanje u znaku popularnih čizama sezone Irina je uspjela istaknuti narančastim modelom torbice na rame, a kao i nebrojeno puta do sada, i ovaj stajling zaokružila je retro modelom sunčanih naočala.