PLIJENILA POZORNOST

Štreberski stil sjajno joj pristaje: Irina Shayk ne krije opsesiju modnim trendovima iz 90-ih

25.02.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Poput kolegice s modnih pisti Belle Hadid, ruska manekenka Irina Shayk ne krije opsesiju trendovima iz 90-ih i početka milenija koji su ponovno zavladali modnom scenom

U jeku globalne pandemije 35-godišnja Shayk postala je neizostavna pojava na ulicama New Yorka, na kojima redovito plijeni pozornost svojim modnim izdanjima u retro maniri.

Ovoga puta svojim stajlingom odlučila se poigrati takozvanim preppy stilom odijevanja koji predstavlja mješavinu poslovnog i školskog stila odijevanja, a postao je zaštitni znak studenata poznatih američkih i britanskih sveučilišta.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ruska manekenka u modnoj industriji njeguje blisko prijateljstvo s poznatim talijanskim dizajnerom Riccardom Tiscijem na čelu britanske modne kuće Burberry, čije kreacije, osim u modnim kampanjama brenda, nerijetko nosi u privatnom životu, što je i ovoga puta imala priliku dokazati.

U društvu svoje trogodišnje mezimice iz veze s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom, Shayk je na ulicama New Yorka plijenila pozornost u stajlingu kojim je dominirao džemper kariranog uzorka ukrašen monogramima modne kuće Burberry.

Preppy estetiku, osim toga, naglasila je dodatkom bijele košulje u paru s ispranim modelom traperica, a cjelokupan stajling zaokružila je Burberryjevom torbicom na rame u boji konjaka, tankim kaputom u boji devine dlake i glomaznim modelom crnih cipela u duhu 90-ih, a koje slove za veliki nadolazeći trend.

Uz Burberryjevu torbicu luksuznog izgleda, Shayk se po pitanju modnih dodataka odlučila za retro model sunčanih naočala dok je u kosi imala veliki crni rajf kojim je odjevnu kombinaciju u preppy maniri uspjela učiniti besprijekornom.