BIJELO OD GLAVE DO PETE

Investicija koja se isplati: Kate Middleton osvanula u bijelom odijelu od 17 tisuća kuna koje nosi već godinama

02.08.2022 u 16:39

Bionic
Reading

Britanska vojvotkinja još je jednim svojim moćnim stajlingom pokazala kako bijelo odijelo s lakoćom uklopiti u razne prigode. Ovaj vječni komad odjeće ovoga je puta odabrala za sportsko događanje u Birminghamu

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je zajedno sa suprugom princem Williamom i kćerkicom princezom Charlotte jedno od natjecanja Commonwealth Gamesa koje se održava u Birminghamu.

Za svoje pojavljivanje na sportskoj manifestaciji u koju je kraljevska obitelj jako angažirana, Kate Middleton odabrala je provjerenu kombinaciju koju je nosila već mnogo puta.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Uskočila je u elegantno bijelo odijelo Alexander McQueen čija je cijena oko 17500 kuna, a koji je modnim dodacima odlučila uklopiti u dnevno događanje. Umjesto cipela na visoku petu, sada se opredijelila za Camilla Elphick balerinke s otvorenom petom a čija je cijena 1750 kuna te se ukrasila decentnim srebrnim lančićem i sparenim naušnicama.

Svoju dugu smeđu kosu supruga princa Williama uvila je u klasične valove koje najradije nosi već dugi niz godina.

Inače, isto odijelo Kate je nosila na Jamajci, tijekom turneje po Karibima, a tada ga je kombinirala uz življe boje i štikle.

Modno osviještena članica britanske kraljevske obitelji nije jedina svjetski poznata dama koja zna moć bijelog odijela. Ovaj sofisticiran look nose brojne političarke, glumice, princeze i vojvotkinje te prve dame kada trebaju zabljesnuti u nekim poslovnim prilikama.