U MORNARSKOM DUHU

Po uzoru na Meghan Markle: Kate Middleton uskočila u kratke hlače i kreirala neodoljivo izdanje

01.08.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Protekli vikend za vojvotkinju od Cambridgea uključivao je sudjelovanje u utrci katamarana u Plymouthu pod budnim okom najuspješnijeg jedriličara u povijesti Olimpijskih igara, Sir Bena Ainslieja

Prije nego što je odjenula ronilačko odijelo za sudjelovanje na Sail Grand Prix (SailGP) natjecanju u Plymouthu, britanska miljenica prošetala je u chic mornarskom izdanju.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata po navici nošenja već viđenih komada ovoga puta pohvalila se novim ulovima. Mornarski duh Kate je uhvatila kombinacijom prugaste veste od kašmira i kratkim modelom bijelih hlača koje je krasio detalj zlatnih gumba.

Spomenutu vestu potpisuje brend Erdem, dok je za viđeni model hlača zaslužan luksuzni britanski brend Holland Cooper, a zahvaljujući njima Kate je uspjela zaraditi usporedbe sa stilom šogorice Meghan Markle.

Bivša američka glumica ove je sezone u nekoliko navrata isfurala stajlinge s elegantnim modelima kratkih hlača u glavnoj ulozi, a posljednji je krajem prošlog mjeseca pokazala na ulicama New Yorka u društvu ikone feminizma Glorije Steinem

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia