NA PREMIJERI FILMA

Inspirirana revijom Valentina: Judita Franković Brdar očarala u stajlingu kao s modne piste

08.03.2023 u 00:22

  • +5

Judita Franković Brdar

Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Bionic
Reading

Film ‘Punim plućima’ prvi je dugometražni uradak redatelja Radislava Jovanova Gonze, a svoju svečanu premijeru ovog utorka imao je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema

U Gonzinom prvom dugometražnom filmu jednu od glavnih uloga ima Judita Franković Brdar - domaća glumica istančanog modnog ukusa koji ju oduvijek vodi do listi najbolje odjevenih Hrvatica.

Na svečanoj premijeri filma u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema i ovoga puta modno se istaknula. Baš kao na netom održanoj reviji brenda Valentino, na kojoj je detalj kravate uvjerljivo dominirao mnogobrojnim lookovima, domaća glumica kreirala je efektan stajling s ovim dodatkom iz muškog ormara.

  • +3
Valentino FW23 Izvor: Profimedia / Autor: XINHUA / XINHUA NEWS / PROFIMEDIA

Njega je istaknula klasičnom kombinacijom bijele košulje i crnih hlača visokog struka, uz detalj crnih tregerica i gležnjača s trendovskim, četvrtastim potplatom.

U sklopu prošlogodišnjeg, 69. Pulskog filmskog festivala i promocije Gonzina filma, domaća glumica također je modno zablistala, a njezin zlatni stajling tada se posebno dojmio Fashion gurua.

  • +34
Peti dan 69. Pulskog filmskog festivala Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Beusan