CHARLOTTE CASIRAGHI

Trudna unuka Grace Kelly plijenila poglede: Jednostavan stajling začinila efektnim cipelama

07.03.2023 u 17:33

  • +4

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: DOMINE JEROME/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Revije modne kuće Chanel postale su nezamislive bez lijepe monegaške princeze. U slatkom iščekivanju prinove, unuka holivudske dive Grace Kelly plijenila je pozornost u elegantnom izdanju začinjenom statement modelom obuće

Otkako je postala glasnogovornicom poznate francuske kuće, 36- godišnja Charlotte Casiraghi ne propušta niti jedno događanje u njegovoj organizaciji. Na aktualnom Tjednu mode u Parizu Chanel je, poput konkurencije, predstavio ready-to-wear kolekciju za sezonu jesen/zima, s poznatim ambasadoricama brenda u prvim redovima.

Uz bok španjolskoj divi Penelope Cruz, monegaška princeza plijenila je pozornost u jednostavnoj ali efektnoj kombinaciji postignutoj dugom haljinom od crnog pletiva i žutog kaputa od tvida. Jednostavnost ovog stajlinga razbila je odabirom obuće u znaku crvenih natikača od vinila s detaljem glomazne platforma potpetice.

Početkom godine Charlotte je otkrila da sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, očekuje prinovu.

Iz prethodne veze s komičarem Gadom Elmalehom ima 10-godišnjeg sina Raphaela, a par je prekinuo 2005. godine. S Rassamom ima 4-godišnjeg sina Balthazara, a par bi navodno volio dobiti djevojčicu.

  • +55
Chanel FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA