UVIJEK DRUGAČIJA

Inspirirana morem: Princeza Victoria zablistala u osebujnoj haljini s posebnom pričom

29.08.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Švedska krunska princeza Victoria bila je počasna gošća svečane dodjele nagrada Stockholm Junior Water Prize koja svake godine okuplja maštovite mlade ljude iz cijelog svijeta, potičući njihov stalni interes za očuvanjem vode i održivosti. Princeza Victoria, kao pokroviteljica ovog događanja, imala je zadatak uručiti nagradu ovogodišnjoj dobitnici, zablistavši na događanju u spektakularnoj haljini inspiriranoj Baltičkim morem

Na natjecanje Stockholm Junior Water Prize svake godine pristiže više od 10,000 prijava iz preko 30 zemalja, a ove je godine nagradu osvojila Australka Macinley Butson kojoj je nagradu uručila princeza Victoria. 42-godišnja prijestolonasljednica stigla je u Berns Hotel odjevena vrlo glamurozno i profinjeno, plijenivši sve vrijeme pažnju okupljenih uzvanika i fotografa.

Princeza je za ovu prigodu odabrala haljinu damskog 'A' kroja bez rukava s potpisom skandinavske dizajnerice Max Jenny, poznate po osebujnim kreacijama koje redovito krase efektni, originalni printevi. Izuzetak nije ni haljina u kojoj je prošetala lijepa švedska princeza.

  • +8
Princeza Victoria Izvor: Stella Pictures / Profimedia / Autor: Stella Pictures

Ono po čemu je haljina posebna i jedinstvena je print valova koji zapravo predstavljaju fotografiju Baltičkog mora nastalu na jugu Švedske, ispred rodne kuće dizajnerice koja je svoj luksuzni modni brend pokrenula 2017. godine i u kratko vrijeme postigla zavidan uspjeh.

Osebujnu haljinu princeza Victoria je upotpunila crnim sandalama na petu s izrezima, srebrnom pismo-torbicom i statement visećim naušnicama, dok je kosu za ovu prigodu podigla u nisku, zalizanu punđu s razdjeljkom na sredini.