Proslava u  Priminom salonu u Sesvetama!

Inspirirajte se našom novom kolekcijom namještaja i iskoristite sve PRIMAmljive pogodnosti koje smo pripremili u Primi Sesvete!

19.07.2019 u 14:39

Bionic
Reading

Na više od 2.000 četvornih metara, u preuređenom salonu u Sesvetama Prima predstavlja novu kolekciju namještaja, uz brojne primamljive pogodnosti!

Od 18. do 20. srpnja u Primi Sesvete (Rimski put bb, Jelkovec) sve kupce i posjetitelje očekuje mnoštvo lijepih iznenađenja. Iskoristite minimalnu uštedu od 30% na sav namještaj* i 15% uštede na Coco maison asortiman dekoracija. Povodom proslave u salonu u Sesvetama, od danas do subote, možete iskoristiti posebno atraktivnu uštedu od čak 45% na sve kuhinje po mjeri, uz besplatne usluge izmjere u Vašem domu i izrade 3D plana kuhinje.

Očekuju Vas posebne slavljeničke cijene, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata**, neovisno o iznosu kupovine, a najbrže kupce očekuju pokloni iznenađenja. Sve kupce, u subotu 20. srpnja, Prima časti ručkom***.

Širokom ponudom Prima je omogućila svojim kupcima da na jednom mjestu u potpunosti opreme svoj dom, apartman ili kuću za odmor do najsitnijeg detalja. Njihovi prodajni savjetnici su vam na raspolaganju za stručno savjetovanje prilikom odabira namještaja i pružaju uslugu cjelokupnog opremanja. Ova usluga obuhvaća besplatnu izmjeru prostora, stručno savjetovanje, 3D planiranje i predlaganje idejnog rješenja.

Početkom ove godine u Primi je postao dostupan dekorativni asortiman brenda COCO maison, koji modernim stilom, bojama i širokom ponudom savršeno odgovara Priminom namještaju. Kolekcija obuhvaća zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. Coco masion će uskoro biti dostupan u Prima salonima diljem Hrvatske, a sada je dostupan i u Sesvetama. Na cijeli COCO asortiman u Sesvetama vrijedi slavljenička ušteda od 15% do 27. srpnja.

*Prigodne uštede vrijede od 18.07. do 20.07. u Prima salonu Sesvete, Jankomir, Kajzerica, Dubrava, Velika Gorica i Westgate, a odnose se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30% za sve vrste plaćanja. Akcija od minimalno 30% uštede ne odnosi se na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata te dekorativnog asortimana COCO maison. Uštede se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

**Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kratice privredne banke neovisno o iznosu kupovine. Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata za Diners te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb za iznose od minimalno 15.000,00 kn.

***Ručak za kupce u salonu Sesvete.