ODLUČILI STE

Indira se promijenila do neprepoznatljivosti

07.11.2012 u 11:30

Bionic
Reading

Nakon što ste deset dana odgovarali na pitanje 'Tko se od slavnih faca najviše promijenio', najviše klikova dobila je pjevačica Colonije Indira Vladić

Bacimo li oko na Indiru s početka karijere, zaključit ćemo da je zasluženo dobila najviše (ukupno 284) klikova u ovoj anketi s obzirom da se transformacijom iz muškobanjaste djevojke pretvorila u seksi slatkicu.

Rezultati ankete

Osim po karakterističnom smijehu i vedrom duhu, pjevačica Colonije poznata je i po svojim modnim transformacijama.

Duga crna kosa, kožno odijelo, 'pogled mačke' i 'muški gard' bili su njezin zaštitni znak. Mnogi će reći, nimalo ženstveno. Ipak, sudeći po njezinom stajlingu u posljednjih nekoliko mjeseci, moramo se složiti da Indira nikad nije izgledala bolje

Na drugom mjestu sa 230 glasova je Severina, a sa 177 glasova na trećem je Nikolina Pišek.

Tony Cetinski, koji je 90-ih zavodio dugom kovrčavom kosom, zasluženo je zauzeo četvrto mjesto u ovoj anketi sa 132 glasa, a nešto manje klikova dobila je Maja Šuput.

Da godine nose svoje, zna i Filip Šovagović koji je znatno promijenio izgled pustivši bradu pa je u anketi dobio 82 klika.

Slijede dvije Jelene, Vlatka Pokos i Gibonni. Nina Badrić koja je osvojila najmanje klikova, njih tek 27, vjerojatno će ostati polaskana činjenicom da je 'još uvijek ista' kao i prije dvadesetak godina.