DOLORES LAMBAŠA:

Imam fotke na kojima Vlatka konzumira brak s Dikanom

30.11.2009 u 09:13

Bionic
Reading

Glumica je u intervjuu za 'Red Carpet' otkrila da posjeduje nimalo čedne fotografije na kojima Vlatka Pokos konzumira brak s Dikanom te da će ih objaviti ako je ova ne prestane spominjati

Glumica Dolores Lambaša pristala je dati intervju za 'Red Carpet' i ispričati svoju stranu istine. Ona kaže kako je posljednjih nekoliko mjeseci mediji napadaju ni krivu ni dužnu, pa je imala potrebu obraniti se. Ističe da je sve to zbog Vlatke Pokos, koja je Josipa Radeljaka ocrnila nakon razvoda.

'Vlatka je izbačena iz Dikanovog stana na Cvjetnom zato što je tukla malu Lanu, a ne, kako je ona rekla, zato što nije konzumirala brak. Ja imam njezine nimalo čedne kućne fotografije na kojima se vidi kako ona itekako konzumira brak. Neka me ne tjera da ih objavljujem', kazala je Dolores. Tvrdi da Pokos bespotrebno spominje obitelj Radeljak u medijima, a sve kako bi zarađivala na njima. Kaže da je Vlatka nakon razvoda zaradila 100 tisuća eura svojim lažima o obitelji Radeljak.

'Još jednom ju molim da ostavi našu obitelj na miru i želim joj svu sreću ovog svijeta. Znam da ona mora plaćati stan i režije te da mora biti prisutna u medijima i davati intervjue, ali neka nas ostavi na miru', bila je odlučna glumica. Iskoristila je ovu priliku i da se ispriča Miji Begović, koju je, kaže, bespotrebno napala u medijima.


'U rodilištu sam shvatila da volim starije'

Dikan i Dolores upoznali su se ovog ljeta u umaškom hotelu Kristal. Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled te da je imala tremu kada ga je upoznala. Glumica navodi da je otišla u Umag slomljenog srca jer je bila prekinula vezu s Franom Lasićem još na proljeće, ali su odlučili šutjeti zbog premijere njezinog filma 'Vjerujem u anđele'.

'Otišla sam u Umag kod dragog prijatelja u hotel Kristal i tamo je bio Josip. Odlučili smo otići zajedno na krstarenje kako bismo hedonistički uživali u životu nakon radne godine. On je izuzetno moralna i časna osoba, gušt mi je družiti se s njim i učiti od njega. Stalno smo zajedno i papamo smokvice', rekla je Dolores i otkrila kada je shvatila da voli starije muškarce.

'Još u rodilištu sam shvatila da volim starije. Kada je mama rekla sestri da me donese, ona je rekla da ne može jer sam s doktorom', našalila se Dolores na svoj račun.

Na kraju intervjua Dolores je odjavila emisiju oponašajući Severinu. Napučila je usne, istegnula nos kako bi nalikovala pjevačici te počela zavlačiti splitskim naglaskom.