OBOŽAVATELJI U TRANSU

Ima se čime pohvaliti: Video razodjevene slavne ljepotice zapalio Instagram

11.01.2019 u 20:17

Bionic
Reading

Slavna manekenka i jedna od pet sestara popularnog klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner, svukla je sa sebe višak krpica i uskočila u kupaći kostim, a sve, naravno, za potrebe snimanja

Sve što Kendall Jenner i bilo koja od njezinih slavnih sestara 'okači' na Instagram, nije besplatno. 23-godišnja ljepotica od objava na društvenim mrežama zarađuje ozbiljne novce, zbog čega je prošle godine proglašena najplaćenijom manekenkom. Zbog svoje iznimne popularnosti, dugih nogu i ljepote koju je naslijedila od majke za suradnju s Kendall bore se modni brendovi diljem svijeta, a slavnoj ljepotici pripala je i čast da nosi reviju Victoria's Secreta.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Victorijina anđelica nedavno je snimala editorijal u kupaćim kostimima, a zbog što bolje promocije videe sa snimanja podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

View this post on Instagram

i do my own stunts

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Svaka njezina objava privuče gomilu obožavatelja koji se redom dive njezinoj ljepoti, no kada slavna brineta objavi ne jedan, već dva videa u kupaćem kostimu, njezini obožavatelji padaju u trans. Slavna manekenka na videima pozira u zelenom, a potom u tigrastom bikiniju, a objavu je u protekla 24 sata pogledalo gotovo osam milijuna ljudi.