PODIŽE TEMPERATURU

Ima se čime pohvaliti: Minijaturni bikini istaknuo je tanašni struk i raskošne obline slavne Kardashianke

28.08.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Reality zvijezda i vlasnica brenda KKW Beauty, Kim Kardashian, poznata je kao veliki radnik. Iako je daleko dogurala od običnog celebrityja te danas ima nekoliko modnih i beauty tvrtki, slavna brineta i dan danas, nakon 13 godina, snima obiteljski reality show koji je proslavio nju i njezine sestre. Upravo su je na snimanju nove sezone showa snimili paparazzi

Atraktivna Kardashianka snimala je scenu na prekrasnoj pješčanoj plaži u Miamiju, a potom se odlučila osvježiti u moru. Odjevena u minijaturni kupaći kostim zmijskog uzorka Kim je znatiželjnim promatračima itekako priredila pravu poslasticu.

Slavna brineta, koja je trenutno glavna tema medija zbog bračnih trzavica s reperom Kanyeom Westom koji pati od bipolarnog poremećaja, plijenila je pažnju svojim tanašnim strukom i raskošnim oblinama koje su s godinama postale njen zaštitni znak.

Ranijih godina se pisalo kako je Kardashianka, u želji da ima idealne tjelesne proporcije, uz pomoć plastičnih operacija povećala stražnjicu, no reality zvijezda je te tvrdnje demantirala. No, podvrgnula se plastičnim operacijama ili ne, činjenica je da izgleda sjajno, pogotovo uzmemo li u obzir da je rodila dvoje djece.

Osim što naporno radi i brine o djeci, proteklih tjedana Kim je imala pune ruke posla sa suprugom Kanyeom Westom koji joj je priredio javno blaćenje i medijsku halabuku koja je potom uslijedila. Unatoč svim problemima koje imaju u braku, Kardashianka još uvijek voli svog supruga i nastoji učiniti sve kako bi spasila svoj brak.

  • +7
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia