KATY U VOGUEU

Ima novu frizuru i naslovnicu prestižnog časopisa

13.04.2017 u 19:47

Bionic
Reading

Glazbenica Katy Perry koja je svoj prekid s glumcem Orlandom Bloomom obilježila radikalnom promjenom imidža, platinasto plavu kosu još je dodatno skratila

Prekid veze Orlanda i Katy bio je veliki šok budući da su se na partyju Vanity Fairs, službenom tulumu ovogodišnje dodjele nagrada Oscar, zajedno družili i fotografirali, a samo dva dana kasnije poslali su putem svojih glasnogovornika poruke da više nisu zajedno.

Katy, rođena kao Katheryn Hudson, nakon toga je odlučila postati platinasta plavuša, a svi se slažu da joj nova frizura na koju ju je inspirirala glumica Michelle Williams, pun pogodak.

Trendi frizure pixie nedavno je još skratila i stilizirala u modernu dječačku kratku frizuru. Vlasnica velikih hitova 'Dark Horse', 'Last Friday Night', 'Teenage Dream' ili 'Rise', ljubavni brodolom osim novim imidžem pokušava izliječiti i s puno poslovnih zadataka - krasi i naslovnicu svibanjskog broja prestižnog Voguea, a u intervjuu će otkriti ponešto o svom odrastanju u konzervativnoj kršćanskoj obitelji i političkim stavovima.

Pjevačica je ispričala kako je u njezinoj obitelji bilo zabranjeno obilježavanje Noći vještica te da nije smjela slušati modernu glazbu i oblačiti se kao vršnjaci.

Perry je u predsjedničkoj kampanji podupirala Hillary Clinton, a zanimljivo je da je čak dizajnirala i štikle samo za nju. Radi se o salonkama s prozirnom blok-petom ispunjenom svjetlucavim zvjezdicama i polumjesecima  - u dvije boje: nježnoružičastoj i tirkizno-zelenoj.

'Klasične salonke s neočekivanim detaljem najbolje predstavljaju Hillary', objasnila je Perry u službenom priopćenju.