NEMOGUĆA PIPPINA MISIJA

Ima li šanse za vezu Harryja i Pippe?

16.06.2011 u 09:14

Bionic
Reading

Sastaju li se tajno Pippa i Harry? Zašto je ona napustila svog dečka Alexa Loudona? Je li Harry doista prekinuo s Chelsy? I ima li ta veza ikakve šanse

Potencijalnoj su se vezi najpoznatije djeveruše na svijetu Pippe Middleton i princa Harryja svjetski tabloidi ponadali kad je ovaj par nježno koketirao na kraljevskom vjenčanju. Časopis US Weekly tvrdi da između ljubavne veze ovog para ima sve manje prepreka i na naslovnici se najnovijeg broja pita: 'Ima li šanse za Pippu i Harryja?' Oboje su, nagađa taj časopis, prekinuli ili zamrznuli bivše veze. Harry je navodno prekinuo vezu sa svojom djevojkom Chelsy Davy, iako su ostali u prijateljskim odnosima.

Pippa je prekinula s dečkom Alexom Loudonom, a u posljednje vrijeme izlazi i provodi romantične trenutke s drugim bivšim dečkom, jako bogatim Georgom Percyjem.
Iako bi neki tabloidi htjeli spojiti ovo dvoje, čini se da nema puno šanse. Pippa jednostavno nije njegov tip. Harryju se, čini se po povijesti njegovih veza, sviđaju plavuše vulgarnijeg odjevnog stila, a ne vedre brinete poput Pippe.

Želi i titulu i novce
No, prepreka je i u tome što Pippa i Harry nemaju dovoljno prilika izlaziti zajedno. 'Iako su sad rodbinski vezani, ne mogu baš izlaziti vani kao prijatelji', kaže jedan izvor. Ali, najvažnija je prepreka Pippina ambicioznost. Možda bi ona htjela, kao njezina sestra, ući u kraljevsku obitelj, ali kraljica će biti Kate. Zato se Pippa drži ostvarivih ciljeva, pa je obnovila romansu s ultrabogatim budućim vojvodom od Northumberlanda.

Ona ne želi biti samo titulu, nego i bogatstvo. Princ Harry samo bi joj mogao slomiti srce.