FATALNA LJEPOTICA

Ima 63 godine, a izgledom bi posramila i upola mlađe

16.02.2017 u 12:39

  • +4

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Veteranka u manekenskom poslu, legendarna Christie Brinkley početkom ovoga mjeseca navršila je 63 godine, ali rijetko bi joj tko dao toliko godina jer izgleda fantastično

Atraktivna plavuša koja se bez puno problema može nositi i s upola mlađom konkurencijom, gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo.

Sa svojim lijepim kćerima Alexom Ray i Sailor gostovala je u emisiji 'Today Show' odjenuvši usku bijelu haljinu sa strane ukrašenu crnim remenčićima. Ova efektna kreacija s potpisom Victorije Beckham 63-godišnjoj manekenki pristajala je kao salivena.

Plavokosa ljepotica nedavno se s kćerima pojavila u izdanju s kupaćim kostimima Sports Illustrated oduševivši svojom bezvremenskom ljepotom.

Christie je u 'Today Showu' otkrila kako je i sama prolazila različite faze dok nije zavoljela svoje tijelo kakvo je.

'I ja sam bila u različitim fazama tijekom života. Bila sam i mršava, pa i s nekoliko kilograma viška. Aku s godinama dođete u neku fazu kad kažete samoj sebi da je to vaše tijelo', otkrila je Christie.

Brinkley često ističe kako je mladoliki izgled rezultat tzv. dugine prehrane, redovite tjelovježbe i krema sa zaštitnim faktorom

Iako je u godinama u kojima se većina modela odavno umirovila, Christie i dan danas povremeno snima editorijale, a dosad se pojavila na čak oko 500 naslovnica časopisa.