SVESTRANA CURA

Ikona stila uskočila u vruće hlačice

26.02.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Mlada glumica koja je nedavno proglašena ikonom stila Emma Watson zvijezda je zadnje kolekcije za People Tree, koju je dizajnirala i čije je zaštitno lice

Mlađahna Emma Watson svoju je podršku etičkoj trgovini pokazala u novoj reklamnoj kampanji za People Tree, koja je njezina treća po redu, ujedno i zadnja. Već godinama je glasna zagovornica etičkog trgovanja, pogotovo po pitanju odjeće, a zbog toga je i postala zaštitno lice brenda People Tree.

Ne samo da 20-godišnja glumica reklamira i kreira za taj modni brend, već i putuje u Bangladeš gdje posjećuje lokalno stanovništvo koje se bavi proizvodnjom njezine odjeće.

'Proces dizajniranja za mene se nastavio tako što sam htjela provjeriti pristaje li svaki komad onako kako sam zamislila, a onda sam putovala u Bangladeš da vidim kako se odjeća zapravo radi i da se susretnem s ljudima koji na tome rade. To je bilo nevjerojatno iskustvo i voljela bih da svatko može vidjeti kakvu razliku čini etičko trgovanje', rekla je Emma.

U novoj kolekciji nalazit će se vruće hlačice, mini haljinice, a prevladavaju šareni uzorci na točkice, svjećice i kockice.