OLIVIA PALERMO

Ikona stila ne zna za pogreške: Kako joj polazi od ruke izgledati tako dobro?

16.09.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Ako bismo birali najpopularnije ljepotice koje su izgradile zavidnu karijeru na račun talenta za modu, vjerojatno bi prvo mjesto pripalo besprijekornoj Oliviji Palermo. Atraktivna modna blogerica i ikona stila uvijek iznova oduševi svojim modnim izdanjima, a nedavno je na njujorškom tjednu mode još jednom potvrdila da nema konkurenciju

Slavna blogerica Olivia Palermo baš nikad ne griješi kada je odijevanje u pitanju. Sve što odjene na sebe izgleda savršeno osmišljeno do najsitnijeg detalja. Zahvaljujući svom istančanom modnom ukusu poznata trendseterica izgradila je uspješno modno carstvo, a velika modna događanja gotovo da i ne mogu proći bez Palermo u prvom redu.

Na New York Fashion Week modna ikona je stigla kako bi popratila reviju singapurskog dizajnera Prabala Gurunga. Kao i uvijek, Palermo se na njujorškom tjednu mode pojavila u veličanstvenom izdanju. U moru već viđenih stajlinga, slavna blogerica uvijek uspije izgledati senzacionalno, a svaki komad odjeće Palermo iznese na sebi svojstven način.

  • +44
Prabal Gurung proljeće/ljeto 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz prvog reda Palermo je najnoviju kolekciju singapurskog dizajnera pratila odjevena u prekrasnu dvobojnu plisiranu suknju s potpisom dizajnerice Diane Von Furstenberg. Atraktivnu suknju s bež remenom koji vizualno podsjeća na dio haljine ljepotica je iskombinirala s crvenom majicom 'V' izreza i upečatljivom šarenom torbom, također iz kolekcije slavne belgijske dizajnerice.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući svojoj europskoj ljepoti, koju može zahvaliti talijanskim korijenima, te nevjerojatno izoštrenom oku za modu, Palermo ima moć izgledati poput trendi slatkice iz susjedstva, a u drugom trenu iznenadit će nas svih svojom elegancijom i ženstvenošću, spojenom u stajling koji je teško nadmašiti.

  • +45
Diane Von Furstenberg proljeće/ljeto 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je ovaj stajling ono što najbolje opisuje njezin talent za modu koju je ljepotica s godinama spretno unovčila. Cjelokupan stajling Palermo je naglasila zlatno-crvenim sandalama na petu i trendi pletenicama u kosi isprepletenim u punđu.