MALE TAJNE VELIKE MAJSTORICE

Ikona stila otkrila modna pravila kojih se treba držati

15.08.2017 u 19:14

Bionic
Reading

Svaki njezin stajling pomno se secira, a tjedni mode u svjetskim metropolama nezamislivi su bez nje. Zahvaljujući svom istančanom stilu Olivia Palermo izgradila je poslovno carstvo, a uz njezino se ime vežu brojni brendovi. Nikakvo čudo jer stajlinzi zgodne Njujorčanke nikad ne prolaze ispod modnog radara

Kraljica stila usavršila je spajanje nespojivih printova, boja i materijala, ali i skupe i jeftine odjeće. Svaki njezin stajling nova je modna inspiracija pa ne čudi što je modni brendovi zasipaju ponudama za suradnju. Nakon Banana Republica, Max Mare, Tommyja Hilfigera i brojnih drugih, vitka brineta krenula je u suradnju s brendom modnih dodataka Meli Melo, najpoznatijeg po šik torbicama.

'Kad je riječ o torbama, najvažniji su mi kvaliteta i oblik. Jako je važno koliko će torba trajati i kako će starjeti. Ono što mi se oduvijek sviđalo kod brenda Meli Melo je to što su im torbe odlično krojene, a imaju i sjajan omjer cijene i kvalitete', kaže Palermo koja se u zadnje vrijeme ne odvaja od okruglastog modela.

  • +12
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Najviše volim boju burgundca jer se može nositi tijekom cijele godine, a ide super uz bijelu boju. Prekrasna mi je i nježna roza nijansa jer odlično pristaje uz traper', kaže Palermo.

Profinjen i istančan stil donio joj je pravo bogatstvo, a lijepa Njujorčanka zna sve tajne stiliziranja. Za nužnu dozu elegancije potreban je, tvrdi ona, samo jedan komad, a to je dobar sako.

'Jako je bitno imati dobar sako. To je svestran komad, može se nositi uz sve, običnu majicu, bijelu košulju ili u trenu stvoriti look za večernji izlazak'.

Otkriva i da njezini stajlinzi najčešće ne koštaju pravo bogatstvo iako lakoćom stvara takav dojam jer znalački kombinira komade iz Zare s onima luksuznih modnih kuća. No kako odabrati u moru Zarinih krpica komad koji će izgledati profinjeno i chic? Olivia Palermo, naravno, zna odgovor.

  • +9
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kao i u svemu i  šopingu trebate biti otvoreni i neisključivi. Pogledajte što bi se uklopilo u ono što već imate u ormaru i stvorite look od glave do pete u glavi. Budite  otvoreni za ideje, nikad ne idem s namjerom da moram kupiti nešto određeno', kaže Palermo i dodaje da ima puno omiljenih komade iz popularnog španjolskog modnog lanca, a jedan joj je posebno drag. Riječ je o proljetnom kaputu kojeg nosi već dosta godina i još uvijek, kaže, izgleda sjajno.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: tportal.hr / Autor: Getty Images/Sipa/KCS Presse / Splash News

Osim Zare garderobu popunjava i komadima iz drugih pristupačnih brendova. 'Smokinge obožavan kupovati u Reissu, a također volim Topshop i svoju kolekciju za Bananu Republic, brend kojeg volim i zbog odličnih modnih dodataka', otkriva ova stajliš Njujorčanka i dodaje da jedan odjevni predmet nikako ne voli.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Obično sportsku odjeću nosim u teretani ili dok šećem psa. Mislim da su tajice stvorene za vježbanje i najbolje je da ostanu u teretani', kaže neokrunjena kraljica stila.

  • +5
Olivia Palermo na Paris Fashion Weeku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia