TO MOŽE SAMO ONA

Modna ikona i kad šeće psa izgleda kao s reklame

08.08.2017 u 12:49

Bionic
Reading

Lijepa Olivia Palermo, stilistica i utjecajna modna blogerica s punim pravom nosi laskavu titulu kraljice stila čije kombinacije inspiriraju zaljubljenice u modu diljem svijeta

Što god da odjene zgodna Amerikanka izgleda savršeno, pa čak i kad je u najobičnijoj šetnji, oduševljava svojim cool outfitima.

Ljupka Olivia prošetala je svog slatkog psića u Brooklynu u još jednoj besprijekornoj kombinaciji odlučivši se za minimalistički 'all white' stajling.

  • +10
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna fashionistica je iskombinirala kombinezon s trendi bijelim tenisicama, a odličan stajling upotpunile su moderne sunčane naočale i chic ružičasta torbica (Meli Melo) koja daje poseban štih ovoj dnevnoj kombinaciji.   

Ova atraktivna brineta često nosi odjeću svima pristupačnih brendova koju kombinira sa skupim dizajnerskim krpicama, a to je ono što čini njezin stil neponovljivim.

'Bitno je uklopiti ono što vidite na modnim pistama s vašim stilom', rekla je jednom prigodom Olivia.

'Ključ je u miješanju i slaganju', kaže ona. 'Moja je teta znala reći – Ako je odlično, odlično je – i nema veze koliko košta', dodala je Olivia Palermo koja ističe kako je moda stvorena za svaku ženu, a više od svega voli vidjeti na ženi sjaj u njenim očima kada hoda odjevena u ono u čemu se odjeća sjajno.