Za nju i njega

Idealni pokloni za vječnu mladost i ljepotu

22.12.2017 u 10:06

Bionic
Reading

U današnje vrijeme izgled koji odaje njegovanost vrlo je bitan, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Ne samo da tako pokazujete koliko vam je stalo do vašeg izgleda, nego i šaljete poruku kako cijenite svoje sugovornike, kolege i sve oko sebe. A o tome da svaki uredan i obrijani muškarac izgleda barem deset godina mlađe, ne treba ni govoriti…

Stvari koje poklanjate ne govore samo o vama, već i o vašem odnosu i o tome koliko vam je stalo do te osobe. Pokloni će istovremeno reći kako znate što ta osoba želi, a istovremeno dajete do znanja da cijenite njihove odluke i želje. Jednom mišlju, postoje pokloni koji govore - poznajem te u dušu.

Braunovi proizvodi su uvijek dobar izbor za savršeni poklon. Bilo da poklanjate svojem partneru ili partnerici, prijatelju ili možda nekom od roditelja, ovi aparati istovremeno pokazuju intimnost i blizak odnos, ali i opuštenost i prijateljstvo. Osim toga, praktičnost ovog poklona je bez premca, jer čak i hipsteri s najduljim bradom moraju je barem ponekad poštucati.

Braun 3000VS brijaći je aparat što će ga cijeniti muškarci koji ne vole imati nijednu dlačicu na licu, izuzev obrva i trepavica, kao i oni koji vole pustiti, ali i redovno održavati bradicu, zulufe ili možda samo brkove. Svojim karakteristikama usmjeren je na modernog muškarca koji nikad nema dovoljno vremena, ali mu je izgled vrlo bitna stavka.

Zahvaljujući mikročešljiću koji usmjerava dlake i time omogućuje brže brijanje te uzorku mrežice koja iritaciju kože svodi na minimum, ovaj aparat omogućuje savršeno jutarnje brijanje u nekoliko minuta i prije jutarnje kave, pa čak i prije nego ste progledali. Trostruki sustav podrezivanja dlačica osmišljen je kako bi se prilagodio svakom obliku lica.

A kako bi njega lica i uklanjanje dlačica bili potpuni, u kompletu dolazi EN 10 trimer koji će savršeno ukloniti sve one neželjene dlačice koje tako ružno vire iz nosa.

Za one moderne muškarce čiji posao zahtijeva konstantno putovanje tu je Braun 3000TS koji dolazi s praktičnom putnom torbicom. Uz tehnologiju mikročešljića i mrežice te trostrukog podrezivanja dlačica, ovaj je aparat idealan za putovanja i zbog svoje vodootpornosti. Moguće ga je isprati nakon uporabe i u vodi do pet metara dubine. Njegova snažna i brzopuneća baterija nakon sat vremena punjenja dovoljna je za čak tjedan dana brijanja. 

Ukoliko je riječ o zaista posebnoj osobi, poklonite joj najbolji brijaći aparat na svijetu * Braun Series 9 s BT 5090 trimerom koji je izuzetno nježan prema koži. Uz pomoć tehnologije SyncroSonic, uklanja više dlačica u jednom potezu nego bilo koji drugi brijaći aparat na svijetu. Zlatni trimer s presvlakom od titanija u tren oka će mu reći da je upravo on najsjajnija zvijezda u vašem životu.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim poklonom za vašu nježniju polovicu, tada je Braun SE 9-567 savršen izbor. Dolazi s čak šest nastavaka, uključujući i glavu za brijanje te trimer, ali i nastavak za visokofrekventnu masažu, što će obradovati sve pripadnice ljepšeg spola koje će jednostavnom zamjenom nastavka nakon epilacije moći uživati u masaži.

Ovaj epilator idealan je poklon za sve važne žene u vašem životu, bilo da je u pitanju mama, sestra, kćerka, prijateljica ili, naravno, voljena osoba. Osim svoje praktičnosti i užitka koji ostavlja nakon uporabe, ovaj epilator dolazi zapakiran u prekrasnoj kutiji, što ga čini idealnim božićnim poklonom.

Kad smo kod idealnih poklona, tu je i poklon paket u kojem se nalaze epilator Braun SE 5-511 i električna četkica za zube Oral B Vitality. Ovaj set idealan je za sve poslovne žene sklone putovanjima koje se često bude u hotelskim sobama i imaju tek nekoliko minuta da se spreme za poslovni sastanak, ali koje se ne žele nikada odreći svoje ženstvenosti.

Epilator SE 5-511 je iznimno nježan uređaj za suhu i mokru epilaciju, a 28 pinceta uklanja dlačice i četiri puta kraće od onih koje se mogu ukloniti voskom. Pruža doslovno potpuno bezbolnu epilaciju koja će odstraniti dlačice u trajanju i do četiri tjedna.

Braun BD 5001 epilator s IPL tehnologijom predstavlja prekretnicu u uklanjanju dlačica, što ga čini savršenim poklonom za sve ljubiteljice tehnološki naprednih proizvoda za zdravlje. Uz tehnologiju SensoAdapt, epilator neprekidno prilagođava intenzitet svijetlosti tonu kože te je klinički testiran za sigurnu i učinkovitu uporabu kod kuće.

Iznenadite svoje najdraže kvalitetnim i praktičnim poklonom koji će moći koristiti cijele godine, a Braun poklon setove možete pronaći ovdje.

*Testirano na 3-dnevnim bradama, u usporedbi s vodećim proizvodima unutar najvišeg cjenovnog razreda. Više detalja potražite na www.braun.com/study-results