MODNI KLASIK

Ide uz sve: Umjesto vječne bijele sad svi nose samo ovu košulju

30.01.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Klasična bijela košulja jedan je od baznih komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, a odmah pored nje na modnom tronu nalazi se ona plave boje. Iako je neizostavni dio muške garderobe plavu košulju, kao i njenu varijaciju na prugice, obožavaju i žene, a ove sezone popularnije su no ikad i zaslužne za neke od boljih stajlinga koje smo vidjeli

Zadnjih godinu dana udobna, jednostavna odjeća traži se više no ikad prije, a mnogima je za oko za oko zapela klasična plava košulja koja izgleda kao da je posuđena iz muškog ormara. Plave oksfordske košulje nosila je i modna ikona princeza Diana, u varijanti na prugice pojavila se na Wimbledonu Meghan Markle, a danas u svakom kutku Instagrama možemo pronaći zanimljive stajlinga kojima dominira ovaj modni klasik.

  • +9
Plave košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako švrljate bespućima interneta onako čisto iz dosade ili ste u potrazi za povoljnim komadom kojeg se nećete tako brzo zasititi, svakako na vrh popisa stavite plavu košulju. Ako je predimenzionirana tim bolje jer ćete je moći stilizirati na mnogo načina i uklopiti u brojne proljetne i ljetne stajlinge.

Idealna je za dane kad ne znate što odjenuti, ali i kad želite prekriti koji kilogram viška. U njoj nikad nećete izgledati kao da ste se previše potrudili, a svakom će stajlingu podariti svježinu minimalističkog looka.

Riječ je o sofisticiranom komadu koji je funkcionalan i lakoćom se uklapa u sve stajlinge. Sjajno se slaže s trapericama, ali i elegantnijim hlačama, nosite je i u kombinaciji s odijelom i tenisicama, a preppy chic look postići ćete ako je nosite ispod veste.