KOURTNEY KARDASHIAN

Iako ima milijune, ni ona nije odoljela hlačama od samo 140 kuna

29.01.2019 u 12:21

Bionic
Reading

Kourtney Kardashian, najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, baš poput ostalih članica ove showbizz obitelji ima garderobu koja izaziva zavist, ali često je se može vidjeti u cjenovno prihvatljivim hlačama od samo 140 kuna

Kourtney Kardashian je velika obožavateljica udobnih hlača ravnih nogavica popularnog brenda Dickies te ih vrlo rado nosi u mnogim prigodama.

Zgodna mama troje djece nije promaknula fotografima prilikom odlaska na ručak s prijateljem, glazbenikom Harryjem Hudsonom, u casual stajlingu s puno stila.

Kourtney je kombinirala sivu dolčevitu kratkih rukava s Dickiesovim modelom radničkih hlača, a ostatak outfita činio je efektni kožnati kaput te čizme zmijskog uzorka brenda Yeezy s potpisom njezinog šogora Kanyea Westa i cool sunčane naočale retro okvira (Gentle Monster x Alexander Wang).

  • +6
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, Kardashian je u ranijem intervjuu otkrila kako ju je upravo Kanye, koji je na glasu kao veliki ljubitelj mode, nagovorio na Dickiesove hlače.

  • +6
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kanye će vam vrlo rado dati savjet. On se nimalo ne ustručava. Reći će vam otvoreno što mu se sviđa, a što ne. Kad sam išla na pariški Tjedan mode, pitala sam ga što misli o mojim outfitima koje sam osmislila za odlazak na modne revije. On mi je sam rekao da nabavim hlače brenda Dickies jer bi bolje izgledale s onim što sam odabrala za Pariz. Odmah sam nabavila nekoliko njihovih hlača. Zbilja su bile sjajne, baš onako kako mi je savjetovao Kanye', otkrila je.

  • +4
Slavni u hit hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako su ove šire hlače izrađene od punije tkanine u posljednje vrijeme omiljeni model mnogih poznatih celebova poput A$AP Rockyja, Emily Ratajkowski, Zoë Kravitz, Kaie Gerber, Justina Biebera i, dakako, Kanyea.

Pomalo neugledne hlače konzervativnog kroja ovog američkog brenda, čija je odjeća isprva bila namijenjena radnicima, a kasnije je zaživjela i među punk i skate populacijom, ponovno proživljava svoje zlatne dane slave.

Za popularizaciju ovog pristupačnog brenda puno je napravila i Avril Lavigne jer je često nosila hlače i t-shirt majice s logom Dickies, a prosječna cijena njihovih hlača kreće se oko 30 dolara (oko 192 kune).