SPASIO RUSA

I medvjedi bježe od Justina Biebera

06.08.2014 u 21:09

Bionic
Reading

Ruskog ribiča Igora Vorožbicina napao je medvjed i već se opraštao od života, kad mu je u pomoć pritekao Justin Bieber i spasio ga od sigurne smrti

Igor se uputio prema svom omiljenom mjestu za ribolov u sjevernoj ruskoj pokrajini Jakutiji, kad ga je s leđa zaskočio medvjed. Srušivši ga na tlo, medvjed je krenuo u završni čin pandžama i tada se oglasio ribičev mobitel melodijom Justinova hita 'Baby'. Čuvši Justina, medvjed je podvio rep i pobjegao natrag u šumu.

Manje zanimljivo za ovu priču, Igora je punog modrica i posjekotina iz šume izvukao prijatelj ribič, kojega je Rus pozvao sudbonosnim mobitelom. Teško je odlučiti je li zanimljivije, ili bolje reći bizarnije, u cijeloj priči to što sredovječni Rus kao melodiju mobitela koristi pjesmu Justina Biebera ili činjenica da je Justinova pjesma osujetila napad medvjedu i potjerala ga u šumu.

Za ovo potonje, stručnjaci za zvijeri tvrde da bi šok kod medvjeda izazvao vjerojatno svaki neočekivani intenzivan zvuk. Što se tiče melodije na mobitelu, Igor je svjestan da nije baš po svačijem ukusu, ali kako prenosi britanski Express, melodiju je na mobitel 42-godišnjeg Rusa u šali postavila njegova unuka.

Nek' se nađe za mušičarenje na Gackoj