JUTRO U JAPANU

I bez trunke šminke ona je prava ljepotica

16.03.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Glumica Drew Barrymore najavila je izlazak autobiografije, a budući da je od malih nogu u svijetu filma, knjiga će sigurno biti prepuna zanimljivih detalja

Nakon godina i godina partijanja u ranoj dobi Drew Barrymore vodi puno mirniji način života i najviše uživa u majčinstvu. Poput ostalih celebova, vrlo često koristi društvene mreže kako bi s fanovima podijelila neke trenutke iz svakodnevice, a ovaj je puta to doručak u Japanu.

Glumica je na oduševljenje gotovo dva milijuna pratitelja objavila fotografiju na kojoj uživa u tradicionalnom japanskom jelovniku. Na sebi ima običnu majicu i djeluje kao da nema ni trunčice šminke.

Opuštena i prepune pozitivne energije, Drew jednostavno blista na fotografiji. Ovo nije prvi puta da glumica objavljuje neretuširane fotografije, a više je puta govorila o tome kako više nije toliko opterećena izgledom. Pišući nedavno za Refinery29, naglasila je kako joj se tijelo promijenilo otkako je bila trudna, ali od fizičkog izgleda i nametnutih ideala ljepote puno je važnije kakvu poruku šalje svojim kćerima, a to je da se čovjek treba ugodno osjećati u vlastitoj koži.