NOVI AUDI A3

Hvalili se interijerom pa slučajno pokazali cijeli automobil

12.01.2012 u 12:47

Bionic
Reading

Nije tajna da Audijevi automobili raspolažu ponajboljim interijerima u klasi. Njemačkom proizvođaču za dizajn unutrašnjosti već je nekoliko puta odano priznanje u brojnim nezavisnim izborima

Ne čudi stoga što su u Audiju odlučili iskoristiti sajam potrošačke elektronike CES u Las Vegasu kako bi demonstrirali izgled unutrašnjosti nadolazećeg novog modela A3. Ono na što Nijemci najvjerojatnije nisu računali jest da će među brojnim fotografijama najvažnijih detalja novog dizajna isplivati i par onih koje prikazuju kako će izgledati i sam automobil. Toliko o iznenađenju za publiku na ženevskom autosalonu gdje će automobil i službeno imati svjetsku premijeru.

Par fotki prikazuje agresivniji izgled prednjeg kraja i dinamičniju liniju bočnog profila novog A3 koji će, sudeći prema fotografijama, još više nalikovati većoj braći iz Audijeve ponude.

Što se ostalih noviteta tiče, valja spomenuti da će Audijev konkurent u takozvanoj Golf klasi raspolagati još većim, 7-inčnim displejom rezolucije 800*480 piksela sa 3D grafikom te unaprijeđenim MMI multimedijalno-kontrolnim sustavom. Nijemci spominju i višestruki HUD displej koji će najvažnije informacije projicirati na vjetrobransko staklo tako da ih vide svi putnici, a ne samo vozač.

Tu je i takozvani Phone Box koji će omogućiti spajanje više raznih vrsta mobilnih telefona.

Više informacija o novom A3, s obzirom na to da su Audiju ovako nesretno procurile fotografije automobila, vjerojatno ćemo dobiti prije nego kasnije.