STYLINZI S JARUNA

Hrvatice pokazale kako se nosi festivalska moda

21.06.2016 u 19:14

  • +6

Festivalska moda na INmusic festivalu

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Zadnjih godina sve se više pažnje posvećuje stajlinzima na glazbenim festivalima, a početak novog izdanja festivala INmusic na Jarunu jasno je dao na znanje da djevojke, kad su u pitanju modne kombinacije, ništa ne prepuštaju slučaju

INmusic Festival, koji je ovog ponedjeljka ušao u 11. izdanje, poznat je kao festival kojeg tradicionalno označava promjenjivo i kišno vrijeme s popratnim blatom.

Prvi dan festivala, kiša je donekle zaobišla, a sam početak glazbenog događanja rezultirao je šarolikim modnim kombinacijama.

Iako su čizme postale glavni must-have kroz protekla izdanja festivala, mnoštvo posjetiteljica odlučilo je riskirati odlučivši se za tenisice, od kojih su se posebno istaknule klasične i bezvremenske starke. Po uzoru na modno osviještene posjetiteljice festivala u svijetu, ni domaće djevojke nisu odoljele glavnoj festivalskoj uniformi vrućih traper hlačica, maštovitih majica i cvjetnih ukrasa u kosi.

Kada ne igraju na modnu sigurnost i žele se posebno istaknuti, uglavnom je odabir padao na upečatljive cvjetne haljine s kožnim jaknama. Koliko su festivalske posjetiteljice bile uspješne u slaganju modnih kombinacija -  pogledajte u fotogaleriji.