POPUT tinejdžerice

Hrabar potez: 63-godišnja ljepotica uz haljinu isfurala hit tenisice

29.06.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Atraktivnoj Christie Brinkley ponovno je pošlo od ruke izgledati nenadmašno. Iako ima 63 godine, za bivšu manekenku kao da je vrijeme stalo. Na promociji nove linije vina njezina brenda, slavna ljepotica je zablistala u pripijenoj haljini koja je istaknula njezino isklesano tijelo i popularnim tenisicama koje obožavaju poznate trendseterice

Bivši supermodel Christie Brinkley izgleda kao da ju godine ne sustižu. 63-godišnja ljepotica koja se 1970-ih proslavila slikanjem za naslovnicu magazina Sports Illustrated Swimsuit, s godinama izgleda sve bolje, a otkako je nedavno promijenila frizuru, izgleda još mlađe.

Na promociji svoje nove linije organskih pjenušavih vina, poduzetna ljepotica oduševila je svojim mladolikim outfitom u kojem je izgledala poput tinejdžerice. Brinkley je iskombinirala upečatljivu haljinu u boji lososa i crne Adidas tenisice popularnog modela Gazelle.

Ovako hrabar potez često se ne usude isfurati ni puno mlađe od nje, no slavna manekenka koja je tijekom svoje karijere modela krasila i izdanja Playboya, Allurea i Men's Healtha, zna iznijeti baš sve što odjene na sebe.

  • +12
Christie Brinkley hrabro spojila haljinu i tenisice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek dotjerana Brinkley podjednako gaji ljubav prema štiklama i tenisicama te je se često može vidjeti u casual izdanjima kakve nose i trostruko mlađe od nje. Pripijena midi haljina sirena kroja zanosnoj ljepotici stoji kao salivena, a kako i ne bi kada se cijeli život brine o svom tijelu.

Mnogi se pitaju kako joj uspijeva izgledati tako dobro, a bivša manekenka otkrila je kako svoj mladolik izgled može zahvaliti vegetarijanskoj prehrani koja uključuje raznobojno povrće te baš ni jedan dan ne propušta svoj beauty režim koji uključuje čišćenje mrtvih stanica kože s lica.

Osim trendi tenisicama, slavna ljepotica je upotpunila stajling bijelim ruksakom koji je outfitu dodao sportsku notu te velikim ring naušnicama koje su ove sezone pravi hit.