ODMOR U SPLITU

Hotel Park, pravi izbor kad ste u Splitu!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.05.2009 09:06
  • Objavljeno 30.04.2009 u 15:38
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prvosvibanjski praznici u Splitu, u hotelu Park, zasigurno će vam promijeniti stav o Splitu kao prolaznom gradu! Čekamo vas s izuzetno povoljnim aranžmanom u koji su uključeni šampanjac s fritulama, sommellierski tečaj s degustacijom autohtonih vina, klavirske večeri itd.
Hotel Park je upravo spoj tradicije, splitskog gostoprimstva, Bačvica i picigina te jako dobre spize. Nije bez razloga uvriježena stara splitska uzrečica 'jede se ka u parka'.

Kao hotel s tradicijom dugom 88 godina, postali smo simbol grada, pa kao najsplitskiji hotel gajimo tradiciju ugoščavanja kako predsjednika i premijera, tako i slavnih glazbenih i filmskih umjetnika, sportaša, reprezentativaca Brazila, Njemačke, Poljske te  klubova Rome, Grasshoppera itd.

Osim toga, hotel Park je mjesto gdje nastaje dobar posao, jer odsjesti u hotelu Park znači sklopiti dobar posao! Mnogobrojne renomirane tvrtke organiziraju seminare, radionice te domjenke u našim prostorijama za seminare i sastanke te  u nadaleko poznatom restoranu Bruna.


Uvjerite se i vi zašto smo proglašeni hotelom godine 2004, 2005, 2006. i 2007!
Opustite se i uživajte u ambijentu koji traje još od 1921.

Kontak na stranici www.hotelpark-split.hr ili na broju telefona 021 406 406

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!