UPEČATLJIVO IZDANJE

Holivudske dame u istom ružičastom odijelu poslale važnu poruku

08.10.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Uoči političke debate potpredsjedničkih kandidata Mikea Pencea i Kamale Harris brojne slavne dame podsjetile su američke građane da ne zaborave glasati i pritom podržale organizaciju Supermajority, koja okuplja žene koje se zajedničkim naporima zalažu za ekonomske, političke i društvene promjene u zemlji. Učinile su to na upečatljiv način - osvanuvši na Instagramu u istom ružičastom odijelu koje u ovom slučaju predstavlja snažnu, uspješnu i neovisnu ženu

Emmyjem nagrađena glumica Amy Schumer pozvala je na glasanje svoje sugrađane u efektnom ružičastom odijelu od 2.600 kuna koje je brend Argent dizajnirao s ciljem podrške rada organizacije Supermajority i kampanje #ambitionsuitsyou (ambicioznost ti pristaje).

Aktualne izbore Argent je iskoristio dizajnirajući svoje odijelo prikladnog naziva 'Election' (Izbor) kojim se žene nastoji podsjetiti da vrijede i osnažiti ih da budu amciozne i neovisne.

'Žene su najmoćnija sila u Americi', napisala je 39-godišnja glumica i zvijezda filma 'Osjećam se lijepa' i Amerikance još jednom podsjetila da su oni ti koji odlučuju o svojoj i budućnosti zemlje.

I njezina kolegica Mandy Moore isto je učinila na svom Instagram profilu, pohvalivši rad organizacije koja iz dana u dan radi na osnaživanju žena. Zvijezda serija 'To smo mi' i 'Uvod u anatomiju' zaradila je brojne komplimente na račun upečatljivog odijela koje joj je pristajalo kao saliveno.

'Svi dobro znate da ništa ne volim više od moćnog odijela i snažne žene u jednom! Spremna sam za večerašnju debatu', napisala je sinoć slavna glumica.

Isto je učinila i Sophia Bush koju javnost pamti po ulozi Booke Davis u hit seriji 'One Tree Hill'. Slavna brineta pozirala je iz svog doma i javnu podršku uputila Kamali Harris.