NEOBIČNO IZDANJE

Hm, može li se ovo nazvati haljinom? Irina Shayk ovim je stajlingom nadmašila i Kardashianke

23.05.2023 u 10:18

Bionic
Reading

Jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice ovih dana ne prestaje nizati statement izdanja u svakoj prilici

'Trenirka je znak poraza. Kad kupiš trenirku, izgubio si kontrolu nad životom', čuvena je izjava njemačkog dizajnera Karla Lagefelda u čiju je čast održano ovogodišnje izdanje Met Gale. Upravo ovu izjavu Irina Shayk iskoristila je kao glavnu inspiraciju za drugi outfit te večeri, a nije trebalo dugo čekati na neka nova modna iznenađenja u režiji slavne Ruskinje.

Kao zvjezdana uzvanica filmskog festivala u Cannesu, 37- godišnja Ruskinja već je osigurala pažnju u odvažnoj kreaciji s potpisom nigerijske dizajnerice Mowalole, a nju je nedugo zatim pokušala nadmašiti podjednako izazovnim stajlingom.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Osim na crvenom tepihu u Cannesu, Shayk je rado viđen gost na brojnim zabava u sklopu filmskog festivala. Za jednu od njih odabrala je crnu haljinu od prozirnog tila, koja je u potpunosti otkrila donje rublje s prepoznatljivim monogramom Guccija.

Ovu kreaciju talijanske kuće na ovratniku je krasilo sjajno kamenje u službi ogrlice, a za dodatnu dozu modne drame pobrinula se detaljem opernih rukavica od tila.

Prije 37- godišnje Ruskinje za identičnom modnom formulom povela se modna ikona s Barbadosa. Za vrijeme prve trudnoće i u sklopu Diorove revije na pariškom Tjednu mode, Rihanna je servirala izdanje koje neodoljivo podsjeća na canneski stajling ruskog supermodela.