NOSTALGIČNO IZDANJE

Hit boja godine zbog ovog je stajlinga još poželjnija

02.02.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Fanove na Instagramu slavna glumica Gwyneth Paltrow iznenadila je stajlingom koji je mnoge podsjetio na kultnu kombinaciju iz filma 'Velika očekivanja'

Romantični film 'Velika očekivanja' iz 1998. u kojem je ulogu lika Estelle tumačila Gwyneth Paltrow možda je doživio podvojene reakcije filmske kritike, no s modnog stajališta izgled lika u filmu i dalje se smatra značajnim.

Zeleni kostim od pulovera i suknje s potpisom Donne Karan s vremenom je postao kultni. Ovaj upečatljiv outfit i dalje intrigira modnu javnost koja često slaže identične kombinacije referirajući se na onu kakvu je u filmu 'Velika očekivanja' nosio lik Estelle.

Četrdesetčetverogodišnja Gwyneth, odlučila je rekreirati kultnu kombinaciju. Odjenula je smaragdnozelenu bluzu s hlačama širokih nogavica londonske dizajnerice Emilie Wickstead.

Objavom fotografije u zelenom izdanju Gwyneth je brojne fanove na Instagramu podsjetila na nezaboravnu kombinaciju Estelle koja se pokazala se odličnim modnim potezom ako je suditi prema službenoj objavi instituta za boje Pantone, koja je zelenu proglasila najpoželjnijom bojom godine, točnije nijansu zelene s akcentima žute nazvanu greenery.