Nagradni natječaj

History i MAXtv ovog proljeća vode vas u Rim!

15.04.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, kanal History donosi nevjerovatnu priču o najvažnijoj ličnosti krišćanstva, Isusu Kristu

Priča o čovjeku koji je oblikovao naš svijet iz perspektive onih koji su ga poznavali.

Sin, učitelj, prijatelj, borac, iscelitelj, vođa, spasilac.

Jedan čovjek i osam priča koje čine najveću biografiju svih vremena u 'Poznavao sam Isusa'.

Priča o životu Isusa Krista iz do sada neviđenog ugla. Svaka epizoda otkriva kako su ga vidjeli njegovi najbliži: Josip, Ivan Krstitelj, Bogorodica, Kajfa, Juda Iškariotski, Poncije Pilat, Marija Magdalena i Apostol Petar. Kombinacijom drame i dokumentarnog programa, povjesničari i vjerske vođe vode gledatelje na emotivno putovanje kroz život Isusa, rođenog u vremenu kada su se kraljevi, mesije, revolucionari i vojnici borili za moć i činove u Rimskom carstvu. Serija 'Poznavao sam Isusa' prikazuje kako je ovo turbulentno doba poslužilo kao uvod za najveću priču ikada ispričanu.

Prve dvije epizode kreću 15.travnja u 21 sat, a naredna tri ponedjeljka u isto vrijeme čekaju vas nevjerovatne priče o Isusu Kristu

History kanal ide u korak sa vremenom i trudi se uvijek biti aktualan, atraktivan i zanimljiv.

Izvor: Društvene mreže

Pratite na History kanalu priču o Isusu I otputujte u Rim!

Kako bi osvojili četverodnevni put u Rim za dvoje sve što trebate napraviti je prijaviti se na ovaj nagradni natječaj i opisati nam koja je vaša omiljena biblijska priča i objasniti utjecaj koji je ta priča imala na vaš život.

Natječaj traje od 15.4. do 6.5. 2019. Dobitnik je Sanja Kruljac.

Pobjednik nagradnog natječaja dobit će TUI holiday vaučer* u iznosu od 1600 EUR koji može iskoristiti za putovanje u Rim za 2 osobe koji uključuje:

  • let do i iz Rima (uključujući prijevoz od zračne luke do hotela i od hotela do zračne luke)
  • 3 noćenja u hotelu s 4 zvjezdice u Rimu s doručkom

primjer hotela:

https://www.tui.com/hotels/h10-roma-citta-132190/hotelinformation/

*Vaučer se može koristiti za putovanje u Rim ili bilo koji drugi grad, pobjednik također može promijeniti svoj smještaj ili odabrati dodatne usluge ako ostane u okviru proračuna vaučera, na primjer: može rezervirati hotel s 3 zvjezdice umjesto hotel s 4 zvjezdice i na taj način imat će financijska sredstva za dodatne atrakcije koje nudi TUI Travel.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.